Koska aamulla satoi ja säätiedotus lupasi paitsi sadetta, myös ukkosta, päädyin varmuuden vuoksi siirtämään keitaan sisälle. Yllättäen ei sitten satanut pisaraakaan ennen kuin neljän paikkeilla, jolloin ajelin kotiin päin. Maa oli kuitenkin märkä ja siten hieman ei-vauvaystävällinen, joten ratkaisu oli lopulta ihan fiksu.

Paikalle löysi kiitettävästi ihmisiä ja puhelin soi tiuhaan. Hienoa että soi, varmistaminen kannattaa aina. Tällä kertaa kannatti tulla paikalle jo pelkästään tarjoomusten takia; sämpylää ja leipää monenlaisine päällisineen oli tarjolla allekirjoittaneen siipan lähdettyä viikoksi Saksaan ja jätettyä jääkaappiin makkaraa, maitoa ja juustoa joita allekirjoittanut puolestaan ei syö. Vinkiksi imetystukeen keskiviikkona tulijoille; niitä on edelleen jäljellä :)

Keskusteltiin ainakin lapsentahtisuudesta ja yleisestä suhtautumisesta siihen, allergioista, nukkumisesta, lasten kehityksestä, synnytyksistä ja imetyksestä. Tunnelma oli suorastaan harvinaisen rauhallinen vaikka ihmisiä oli paikalla paljon. Lopuksi muskaroitiin Erikan johdolla. Kiitokset kaikille kävijöille!

Toivottavasti sää suosii ensi viikolla ja tapaamme jokirannan leikkipuistossa Förin kupeessa sankoin joukoin. Kesätreffejä on muuten tarkoitus jatkaa avajaisten jälkeen syyspuistoilulla tiistai-iltapäivisin; katsahda Mammiksen kalenteriin kotisivujen vasemmassa laidassa!

Anu